Sex, drugs, rock & roleplaying

2011. május 31. 10:37 - Chomy

Hősök Hajnala utózönge

Na, időközben ez is lezajlott.

Remekül szórakoztunk, öröm volt látni, ahogy a befektetett idő és energia (többszörösen) megtérül. Voltak előadások (az enyém pont lemaradt, időhiány, pech), kínos kérdéseket tettünk föl a Delta Vision képviselőinek a szerepjátékkiadás jelenéről és jövőjéről, és nem utolsó sorban játszottunk - négy asztalnál, remek hangulatban.

Az LFG.HU nagylelkű támogatásának (tizennégy nem kis értékű könyv!) köszönhetően, a DV által biztosított kedvezményből sikerült kigazdálkodni, hogy minden játékos könyvnyereményben részesülhessen. Remélem mind olyan élménnyel gazdagodtak, ami a folytatásra is visszacsábítja őket.

Ja, és nem utolsó sorban köszönet a Cantinának a kimeríthetetlen sörutánpótlásért! (Leraboltuk a teljes készletet - ha jól láttam a szemem sarkából, estefelé hozniuk kellett pár kartonnal, hogy ki tudják elégíteni a közönségigényt. :D)

Utózönge:

(update várható, ha Jakirte beszámolója is felkerül)

 

Folytatás ősszel!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rocknrole.blog.hu/api/trackback/id/tr942945499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Sex, drugs, rock & roleplaying
süti beállítások módosítása