Sex, drugs, rock & roleplaying

2011. április 21. 16:45 - Chomy

A lecsóba, bele

Kedves olvasó,

Ez a blog egy szerepjáték-kampánynak hivatott emléket állítani. (Ha ezt a Harnt keresed, rossz helyen jársz.) Ha nem ismered az asztali szerepjátékokat, kétlem, hogy bármi hasznosat vagy szórakoztatót találsz majd itt, ámbár ki tudja.
 
A blognak nincs köze ehhez a Harnhoz sem, D&D-t játszunk. A kampány 2008-ban, kevéssel a D&D 4. kiadás megjelenése után indult, és még ma sem fejeződött be. (Már látni vélem a fényt az alagút végén.) Hozzávetőleg heti rendszerességgel ültünk, ülünk össze.
 
Maguk a bejegyzések, értelemszerűen, nem játéküléseket fognak elmesélni. A történetet évadokra és epizódokra bontottam, minden epizód több játékülést foglal magába. Ez amolyan "így játszunk mi" blog, irodalmi törekvéseim nincsenek; hogy ne váljon használhatatlanul unalmassá, igyekeztem tömör, de érthető maradni.
 
A szöveg nagy része már készen áll - a terv, hogy apránként, napról napra töltöm majd fel a blogra. Ha találok megosztható állapotban lévő anyagot az aktuális epizód történéseivel kapcsolatban, ezeket külön post formájában feltöltöm majd, és itt-ott, ha nagyon nem bírok magammal, más jellegű bejegyzések is előfordulhatnak.
 
Ha egyszer elértünk a kampány végére, a blogot nem tervezem folytatni, de persze franc tudja, mit hoz a jövő. Remélem, hogy a sok süketelés közt azért találni majd néhány, mások számára is használható ötletet, anyagot.
 
Köszönöm, hogy még mindig nem kattintottál tovább, és jó szórakozást kívánok!
 
 
Címkék: köszöntő
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rocknrole.blog.hu/api/trackback/id/tr682845355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Sex, drugs, rock & roleplaying
süti beállítások módosítása